Anneke van Hooff

Wist je dat...
...Anneke regelmatig gaat optreden in Spanje? 

 

Reeds enkele jaren schrijft Anneke samen met partner in crime Christophe Severs (jaja, zoon van :-)) songs voor andere artiesten in de Hallround studio te Halle. Af en toe zit er een nummer tussen dat in de een speciale schuif gaat voor haarzelf. En dat gebeurde ook met "Ik schreeuw het uit".

Annekes eerste Nederlandstalige solo single dus! 

Interesse in een song geschreven door Anneke en Christophe? 

Neem gerust contact op voor info en prijzen via de Hallround studio. Ze maken met plezier een song op maat voor ieders budget!

 

... Anneke de stem is van Tip in de Vlaamse tekenfilmreeks: Tip de muis? 

 

Anneke scoorde met "Lie to me" in 2005 een nr 1 hit in de officiële Spaanse charts. Daarom wordt ze regelmatig gevraagd om te gaan optreden op grote podia of clubs.

 

...Anneke songs schrijft voor zichzelf én anderen? 

Anneke verleent haar stem regelmatig aan tekenfilmfiguurtjes. Maar dé rol van haar leven was toch wel die van TIp in de populaire peuterreeks "Tip de muis". Tip is 4 jaar en beleeft allerlei avonturen met zijn ouders, zusje, familie en vriendjes. Je moet wel héél goed luisteren om te horen dat het Anneke is! Want natuurlijk vervormt ze haar stem zodanig dat ze kan doorgaan voor een 4-jarige. Of dat haar lukt? Dat zal je merken de volgende keer je een aflevering ziet. :-) 

... Anneke de stem van hoofdrol Tara is in Disney's Evermoor?

Als je graag naar Disney channel kijkt dan heb je Anneke vast al eens gehoord als Tara in "Evermoor". Tara beleeft allerlei spannende avonturen in haar woonplaats "Evermoor" genaamd.

En het magische wandtapijt zit daar zeker voor iets tussen!