top of page

Anneke van Hooff

Creative - Consultant

 

Anneke denkt mee met jou over creatieve, inspirerende en originele oplossingen voor evenementen, projecten en problemen allerlei.

Groot of klein.

Zo creëerde ze meerdere (educatieve) workshops voor kinderen en jongeren, dacht ze mee aan het ontwerp van videoclips, ontwierp beursstanden, hielp startende winkels met de presentatie van hun producten, bedacht relatie- en eindejaarsgeschenken voor bedrijven, en dacht mee aan shows voor evenementen, creërde eigen sprookjesjuwelen, ontwierp handtassen, ontwierp vilten schalen, schreef een kinderboek met Kawaii illiustraties, maakte een knutselblok voor kinderen ect etc.

 

Hele concepten of enkel een tekst nodig? Het maakt niet uit.

 

Anneke

met haar nooit stilstaande brein

to the rescue!

Coach

Anneke kan als geen ander mensen motiveren. Ze kan mensen de zaken vanuit een andere hoek laten bekijken en vooral mensen in hun kracht zetten.

Ze hielp reeds 100den particulieren, eenmanszaken, bedrijfseigenaars, en zelfs enkele internationale artiesten om hun leven weer op de rails te zetten of hun carrière een grote boost te geven. 

 

Ze gebruikt hiervoor verschillende technieken die zowel op bewust als onderbewust niveau ingezet kunnen worden om grote transformaties te bereiken!

The sky is the limit

so just dream

as big as you like.

Actrice

 

Je kon Anneke als actrice al zien in 10 tallen TV-series, theaterstukken en musicals en reclamespots.

Fc De Kampioenen, Hidden Assets 2, Aspe, Familie, Thuis, Sedes en Bellie, De Bunker, Wittekerke, Spoed, Louislouise, Spring, De Buurtpolitie en ga zo maar door.

 

Of musicals als Annie, Kuifje, Elisabeth en als solist in 'musicals from the heart' samen met Sandra Kim, Chris Van Tongelen, Frank Hoelen, Wanda Joosten, Liv Van Aelst en Gunter Levi. 

Ook merken als Spa, Danone, Etos, Ergosleep, VTM, Centea, Kraft, Maes Pils, Proximus, Krefel, etc deden al beroep op haar.

Voor bedrijven kroop ze door de jaren heen dan weer in verschillende personages om tijdens het personeelsfeest als geen ander te entertainen.

En als stemactrice kan je haar ook inhuren voor de perfecte reclamespot, tutorial, audiogids, omroepster of telefoonstem.

 

Alles is bespreekbaar.

Voice - Over

Als stemactrice helpt Anneke jou aan de perfecte sound voor jouw reclamecampagne, audiogids, tutorial, podcast, als voorleesstem voor (kinder)boeken, tekenfilm of audioscriptie en nog zoveel meer.

Zo is ze de stem van de Vlaamse Klungelsmurf, Tip in Tip de muis, Emma in Lego Friends, Evermoor van Disney, meerdere series op Nickelodeon, Brandy in Trolls 3 en nog zoveel meer. 

Ze sprak al 100den (educatieve) kinderboeken in, reclamespots voor o.a. Douwe Egberts, Volkswagen, Meubelen Verberckmoes,...Tutorials voor o.a. ReNeWi, Telenet, Infrabel, Aveve,...

Of een leuke stem nodig voor op je antwoordapparaat? Kan ook!

Heb je een heel ander concept?

Shoot!

Presentatrice

Als presentatrice heeft Anneke al meerdere eigen TV programma's op haar naam staan. 

Van Kanaal Z tot TV Oost. Van VT4 en Vijftv tot JimTV. Van MENT tot Actua TV. 

Maar ook als bedrijfspresentatrice kan je haar boeken voor het presenteren van jouw event of online video.

Van Volkswagen, Nickelodeon tot Aveve. Van het Make up merk Clinique tot internationale Brouwerij De Bie. Van kwaliteits parketten Lalegno tot Infrabel en nog velen meer.Allemaal deden ze al een beroep op Anneke.

Wil je een hippe en vlotte schwung of stijlvol en charmant?

U vraagt, wij draaien!

Songwriter

Als songwriter schreef Anneke al mee aan meerdere nummers die A rotatie kregen op Radio 2. Vaak werkt ze samen met Christophe Severs die ze haar partner in crime noemt. Maar over de jaren schreef ze ook al met oa Jo Cassiers, Vincent Pierins, Patrick Hamilton,...

Ze schreef ook al enkele kinderliedjes.

Zoek jij een jingle of song op maat voor jouw bedrijf?

Dat klinkt Anneke als muziek in de oren! 

bottom of page